vineri, 3 iunie 2011





Dragele mele dragi ,

am sa ma explic posesoarelor de bloguri , a celora care au dat dovada de inalt profesionalism tinuta si foarte mult bun simt _ nu ma refer aici la educatia unora care o trambiteaza dar le lipseste cu desavarsire, si daca nu o au ,,,, nu o au_ punct.

Aici ma refer la blogurile sufletului meu , adevarate DOAMNE, adevarati OAMENI:

http://cabaretcloset.blogspot.com/
http://missisvintages.blogspot.com/
http://emotionsclothes.blogspot.com/
http://shopingdelarody.blogspot.com/
http://galeriamixtstil.blogspot.com/
http://hildasroom.blogspot.com/
http://lena-style-art.blogspot.com/
http://madamedevintage.blogspot.com/

Incerc prin a explica (exclusiv  Doamnelor , posesoarele blogurilor sus mentionate  dar cu scuzele  anticipate ca nu am procedat la acest anunt anticipat, )decizia privind noua sistematizare legata de lista blogurilor care erau atasate la  blogul pe care-l co-ordonez.


Avand in vedere noile solicitari de atasare a link 'urilor,  precum si noua conjunctura in care ma gasesc  am analizat rata de trafic din Romania prin care eu ca blog am fost accesata.

Din aceasta statistica au rezultat  trei bloguri prin care am fost cel mai mult accesata: 
1. Cabaret Closet
2. Miss Vintage 
....si un al blog despre care nu-mi face placere sa vorbesc.

Am fost pusa in fata factorului decizional  prin a pastra un singur blog Cabaret Closet pe lista mea _blog prin intermediul caruia am fost cel mai mult accesata.
Mentionez ca blogul Cabaret Closet_  a fost si primul blog care m-a sustinut in primii mei pasi ai blogosferei , asta nu se uita...
O  adevarata Doamna . 
Multumesc Doina inca odata.

Cu Cabaret Closet de comun acord am convenit pastrarea unui parteneriat  pe viitor iar prin intermediul acestui mesaj doresc sa-i multumesc privind postarea benerului Vibertty Fashion pe blogul Cabaret Closet .

Revenind la acesta situatie generata de schimbarile aduse blogului ,  am primit zeci de mesaje printre care si al sorei mele (multumesc scumpa mea) prin care imi relateaza cu stilul ei sincer: _  redau textul original:

Nu-i esti datoare ninmanui. 
STIU BINE.

Dar sa FI BUN, NU COSTA NIMIC, decat un strop de incredere ca oamenii vor fi mai buni daca-i vom iubi. 
Pentru ca DUMNEZEU NE-A CREAT SA RASPANDIM LUMINA SI IUBIRE, nu uita ca acestea erau civintele Tatei, cuvinte spuse de un preot lovit destul de soarta, dar care nu a cules DIN SPINI DECAT NECTARUL, CHIAR DACA ERAU SPINI.

O, Doamne, cata durere s-a adunat in inima ta, daca tocmai tu ai ajuns sa ai asa criterii! 
Aisha, te rog, iubeste-ti vechii prieteni,  cu o inima cat Planeta!"

Nu doresc sa intru in amanunte...
Da o persoana din lumea blogosferei m-a ranit nemeritat...

 ..., cu toate ca simt o mare tristete... nu doresc sa ma despart de persoanele dragi mie.

Prietenii si persoanele  ramase in tara care ma urmaresc ,  le va fi mai usora accesarea  prin intermediul  blogurilor Dvs.
Daca posesoarele blogurilor sus mentionate doresc sa ma insoteasca si pe viitor in noua mea lista va rog sa ma contactati pe adresa de mail.

Va doresc tuturor tot binele din lume.
Ma gandesc la Dvs si nu v-am uitat.
Cu drag ,

Aisha