sâmbătă, 4 decembrie 2010


Multumesc si vi le ofer Dvs. din suflet la
randul meu.
Va multumesc pentru toate
mesajele , pentru frumoasele daruri
virtuale va multumesc pt.
ca existati si veti ramane in
sufletul meu.
Cu deosebita stima ,
Aisha

.......................

Frumoasa esti, draga mea AISHA.............!!!
Ti-am admirat cu incantare fotografiile postate in ultimele zile si indraznesc sa ma intreb de ce oare ai folosit atata vreme manechinul, in loc sa-ti etalezi tu silueta zvelta si delicata...trasaturile tale frumoase, care, dupa cum vad, lumineaza orice tinuta a ta.
Observ cu si mai multa incantare faptul ca ai darul de a scoate din oameni tot ce au mai bun; mesajele primite de la clientele tale dragi...dovedesc aceasta aptitudine a ta pe care foarte putini oameni o au si o dezvolta.

Esti OMUL care seamana si culege BUNATATE, GRATIE, BUN GUST si mai ales DRAGOSTE....
Fie ca DRAGOSTEA sa te insoteasca mereu !
Ai facut mai frumoasa lumea in care traim,....prin caldura si delicatetea, prin frumusetea pe care le impartasesti. Poate tu, asa cum spunea V. Ghica, esti "lucrarea de diploma a lui Dumnezeu la examenul de estetica", esti "fanta care se deschide in zona vizibilului pentru a lasa extraordinarul sa patrunda in lume"( G. Liiceanu)
Sper din tot sufletul sa-ti fie drumul binecuvantat, acolo unde vei trai timpul pretios al vietii tale, amintindu-ti mereu ca valoarea timpului de valoarea fiecarei clipe si a lucrurilor pe care le invatam neincetat din tot ceea ce traim.
Din bratele abia intredeschise ale iernii , primeste urarea mea de bine, o urare de lumina.... ;iar sensibilitatea tuturor fulgilor de stele care impodobesc aceasta luna speciala in care s-a nascut Iisus Hristos sa se impleteasca lin in parul tau de inger blond !
cu drag....
P.S.
si pentru ca te vad in ultima fotografie cum imbratisezi manechinul care a avut privilegiul de a purta tinututele tale dragi, de care cu greu te-ai despartit, da-mi voie sa te intreb ce ai hotarat sa faci cu el...il iei cu tine , il vinzi, il donezi?; intreb aceasta pentru ca, ar fi un obiect extrem de util si necesar absolventelor de la Arta Plastica, care isi prezinta la atestat creatiile de design vestimentar.
Nu-mi iau ramas bun de la tine, pentru ca, oricum, avem de rezolvat cu hainuta de blana si sunt convinsa ca vom tine legatura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu