marți, 1 noiembrie 2011

Hello!!! I Wonnnnn.........


Dragele mele, azi a fost o zi care o asteptam de mult... S-a vorbit despre prima zi de marti din Noiembrie ca fiind sarbatoare. Melbourne Cup ... unde toate Doamnele se vor imbraca frumos vor veni cu palarii (se respecta traditia _ fara palariuta... nu prea merge...) asa ca hai si eu sa vad cam cum este. Cam neincrezatoare dar ... hai sa vad ce si cum. .. Aseara am studiat pe internet participantii la curse, majoritate fiind orientati catre American , calul care a castigat doi ani consecutiv. Nu stiam cum se pariaza, nu aveam informatii iar cand nu stapanesc ceva foarte bine am rezervele mele.
Aici am pariat 10 dolari , dupa instinct pe DUNADEN!!!!!!!!!!!! Calul cu numarul 3. Nu mult ,  este adevarat , ceva simbolic fiind prima mea participare la acest nou stil de viata , in lume  pariurilor. 
Am avut rezerve dar ... am spus sa fie 3.
O tanara foarte vesela, simpatica dar singuratica care a dorit sa facem o poza impreuna si ... iata-ne  zambind inainte de marea cursa asteptata de multa lume , unde s-a aclamat , s-a strigat, incurajat si manifestat  fiecare cum a putut.
Alergatorul meu castigator DUNADEN. Waw nu va spun cat m-am bucurat. A castigat la "nas to nas" cu Red Cadeaux , mai bine zis la cateva sutimi de milimetrii (imagine foto redata de Emirates Fly sponsorul Cupei din acest an de la Melbourne) de Red Cadeaux. Mare surprizaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Mare. Nimeni nu s-a asteptat. Dar eu am pariat pe el 10 dolari. Sic. Asta da feeling!!!!!
Sotul a pariat (numarul 1 ) tot simbolic 20 de dolari pe calul  American... Hi, Hi, Hi, castigator 2 ani la rand. S-au pierdut prin acest pariu sute de mii de dolari pe intreg mapamod. Va imaginati????
Din pacate nu am avut inspiratia de a face  fotografie tichetului meu pentru calul Dunaden cu numarul 3 , dar am castigat si am fost foarte bucuroasaaaaaaaaaa!!!!  In foto stau la rand sa-mi predau tichetul si sa preiau suma castigata. Nu mult .. 82 de dolari fiindca am pariat simbolic si se da de 8 x suma pariata.
Oricum no coment ....intentionam initial sa pariez o alta suma  , dar asta este... am fot bucuroasa ca am avut fler..
Fetelor la anul  revin cu noi foto si sper sa fie la fel de frumos ca anul acesta.  Nu numai sampania oferita castigatorilor a fost foarte buna (sic).... dar acum cand stiu cam cum stau lucrurile voi studia mai mult. Si alta ceva... intamplator am citit o carte despre pregatirea cailor pentru curse inainte de a fi imperecheati. Este o incredibila  industrie financiara , este absolut senzational ce inseamna aceste curse si ce inseamna lumea cailor. 
Sut preluati din primul moment la nastere de cei care il antreneza il  cresc il ingrijesc si-i vorbesc zi de zi pana ajung in MAREA  FINALA.  Este o lunga istorie,  am studiat-o fara sa stiu, impresionant de adevarata.

Azi cand s-a dat startul,  va spun cu mana pe inima  ca mi s-a ridicat parul pe mine. Atat de impresioanta am fost , nu stiam unde este calul meu, pe ce pozitie. Eram atat de confuza de puterea si nervii intinsi la maxim ai participantilor, simteam asta chiar daca urmaream pe marele ecran din Cazinoul care a organizat totul la superlativ , era ceva senzational si tensionant.

Am realizat numai dupa ce am vazut pe ecran numarul 3 si numele calului dat in reluare. Nu cred ca cineva poate realiza ca un jockeu are 51 de Kg.!!!!!!!!!!!
Ha!!!!.... si noi ne lamentam ca nu putem slabi. Bravo lor.

Promit ca voi studia muuult mai mult lumea curselor si cea a cailor fiindca azi am avut o noua experienta.
Va imbratisez cu toata afectiunea mea si tare mi-asi fi dorit sa facem azi galerie impreuna.... waw!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cu drag aceeasi pt toate fetele care nu m-au uitat.
Aisha

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu